Споделям неговите политически виждания. Мога да кажа само добри неща.

...
 Споделям неговите политически виждания. Мога да кажа само добри неща.
Коментари Харесай

Кметът Фандъкова за кандидатурата на проф. Лилков: Споделям неговите политически виждания, мога да кажа само добри неща

 Споделям неговите политически визии. Мога да кажа единствено положителни неща. Това сподели пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова по отношение на кандидатурата на Вили Лилков за кмет, заяви Агенция " Фокус ".
 
" Аз почитам извънредно доста проф. Лилков. Познавам го от доста, доста години. Той ми е помагал доста, когато бях шеф на 73-то учебно заведение и съумях от едно положително приблизително квартално учебно заведение, да го изкача в топ 6, където е и в този момент. Работила съм с него и в качеството му на общински консултант. Защитавали сме някои дела персонално. Споделям неговите политически визии. Мога да кажа единствено положителни неща. Не съм сюрпризирана, следейки това, което се случва в десния набор в София ", посочи Фандъкова.
 
Тя разяснява и ремонта на ремонта на жълтите павета. 
" Потърсих и образувах екип от най-хубавите експерти, с цел да могат да кажат каква е спецификата и какво още може да се направи, с цел да се подсигурява по-качественото и крепко редене. Разчитам на тези експерти, че са дали положителни хрумвания. След това мина през Министерството на културата, оттова направиха своите забележки. Разбира се, надзор, който да бъде всекидневен, от страна на зам.-кмета и надзора на всички, които получават заплати за тази активност. Ние не сме платили за предходното пренареждане на паветата и компанията чудесно знае, че няма да получи нито една стотинка, в противен случай, ще получи глоба, в случай че има закъснение ", изясни кметът.
 
Фандъкова посочи, че през летните месеци има към 20 огромни ремонтни обекти, както по-големи булеварди, по този начин и по значими квартални улици в София.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР